Integrativan Ludbreg

 collegium of advocates2

Obavještavamo sve zainteresirane da će se završno predavanje Obuke za buduće diseminatore održati 25. svibnja 2017. godine s početkom u 10 sati u prostorijama Međugeneracijskog centra Ludbreg.

Obuka za buduće diseminatore provodi se po projektu „Integrativan Ludbreg“ s ciljem uspostavljanja stabilnog sustava pružanja pomoći te podrške osobama starije životne dobi i umirovljenicima. Kako bi se podigla razina informiranosti umirovljenika i osoba starije životne dobi te na taj način povećala kvaliteta njihovog života, putem predavanja, odnosno Obuke korisnici projekta stječu znanje vezano uz pravnu legislativu koja se odnosi na ugovore o uzdržavanju, nasljeđivanju, darivanju, o pravima i odgovornosti članova obitelji te nasilju nad osobama starije životne dobi. Osim povećanja stupnja socijalne uključenosti,

povećava se i stupanj zaštite osoba starije životne dobi. Po završetku obuke za buduće diseminatore, obučeni diseminatori biti će na raspolaganju za davanje podrške te pomoći svima kojima će to biti potrebno.