AKTUALNO

izložba

U okvirima projekta „Živimo zajedno, starimo kvalitetno 3“ kojeg provodi Udruga umirovljenika i starijih osoba regije Ludbreg, Likovno udruženje Ludbreg organiziralo je izložbu radova koje su korisnici izrađivali kroz 10 mjeseci provedbe projekta.
Otvorenje izložbe bilo 23. ožujka je s početkom u 19 sati u izložbenom prostoru hotela Amalia Ludbreg. Na otvorenju su sudjelovale Pajdašice iz KUD-a Anka Ošpuh koji je također partner u projektu. Izložbu je otvorio predsjednik gradskog vijeća Ludbreg Antun Šimić.


A na samoj izložbi izlagalo je sedam autora sa 16 slika koje su izrađene tehnikom suhe pastele i akrilikom na platnu i papiru. Mada su motivi radova biti raznovrsni, kao glavna tematika prevladavali su lokalni krajolici, odnosno ludbreški pejzaži.
Organizatorica izložbe bila je Elvira Štabi Vidović, predsjednica Likovnog udruženja Ludbreg koja je ujedno volonterka u aktivnostima i udrugama, organizatorica i voditeljica likovnih radionica za sve građane svih dobnih uzrasta te umjetnica.