AKTUALNO

prtenjaca s

U utorak, 5. lipnja 2018. u prostorijama Knjižnice čitateljski klub „Knjiški moljci“ i KLIK, knjižnično – literarni klub predstavili su najnoviji roman Ivice Prtenjače „Tiho rušenje“.
Navedena aktivnost napravljena je u okvirima projekta „Živimo zajedno, starimo kvalitetno 3“ kojeg provodi Udruga umirovljenika u suradnji s partnerima te Ministarstvom za demografiju, mlade, obitelj i socijalnu politiku.

Nakon uvodne riječi ravnateljice knjižnice, Edite Kutnjak – Zlatar, predstavnica „Knjiških moljaca“, Renata Hlupić, zaželjela je dobrodošlicu autoru i ukratko predstavila klub te projekt Živimo zajedno, starimo kvalitetno 3.

Za razliku od dosadašnjih promocija koje su se održavale u okvirima projekta te međusobne suradnje udruga s područja grada Ludbrega, ova promocija bila je zamišljena u vidu interakcije između publike i pisca.
Tako da su posjetitelji imali veliki broj pitanja koja su se odnosila na samo literarno djelo, načine njegovog nastajanja, kreativni proces stvaranja likova te priče, a na koja je autor, Ivica Prtenjača, spremno odgovarao.