Živimo zajedno, starimo kvalitetno

U petak 13. svibnja održan je prvi radni sastanak po projektu “Živimo zajedno, starimo kvalitetno” u prostorima Međugeneracijskog centra Ludbreg.
Prvi radni sastanak partnera i dionika temeljio se na dogovoru oko provedbe aktivnosti, načina održavanja i moderiranja dnevnih aktivnosti, rada s volonterima te podjeli zadataka i odgovornosti po projektu.

Udruga umirovljenika i starijih osoba regije Ludbreg je započela s provedbom projekta „Živimo zajedno, starimo kvalitetno“ koji je financiran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih u okvirima financiranja projekata usmjerenih na unapređenje kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti u 2016. godini.
Nositelj projekta je Udruga umirovljenika i starijih osoba regije Ludbreg, dok Grad Ludbreg nastupa u svojstvu partnera.
Projekt će biti implementiran u vremenskom razdoblju od 6 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta iznosi 70.000,00 kn, Ministarstvo sufinancira provedbu projekta u iznosu od 40.000kn a Grad Ludbreg u iznosu od 30.000,00 kn.